مراحل ساخت و تکمیل سوله
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
مراحل ساخت و تکمیل سوله
نوشته شده در سه شنبه 1 مهر 1399
بازدید : 292
نویسنده : کاربر

مراحل ساخت سوله

سـاخــت اسکـلـت فـلـــزی ســولـــه در کــارخـانـــه :

در این مرحله ساخت اسکلت سوله اعم از جوشی و یا پیچ و مهره‌ای بر اساس نقشه تأییدشده با ورق و آهن‌آلات مرغوب و معین‌شده توسط مهندس محاسب در سالن سرپوشیده کارخانه شروع می‌شود. در ساخـت اسکلت سوله متر یال و دستگاه‌های جـوشـکـاری (دستگاه جوش الکترود، دستگاه جوش تو پودری، دستگاه جوش زیر پودری، دستگاه جوش خودکار دروازه‌ای) و برشکاری (دستگاه هوابرش، قیچی و گیوتین، دریل، فرز، …) از موارد مهمی در تعیین کیفیت و طول عمر سوله هست.

هرچه دستگاه‌های جوشکاری پیشرفته‌تر و یا ترجیحاً خودکار بوده و الکترود و سیم جوش‌ها از نمانام‌های معتبر و استاندارد باشد کیفیت اتصالات مقاطع بالاتر بوده و درنتیجه سازه دارای استحکام بیشتری هست. استفاده از آزمودن‌های غیر مخرب مانند RT و بازرسی‌های جوش تأییدی قابل‌قبول بر کیفیت جوشکاری مقاطع هست. پس از مرحله فوق اسکلت سوله برای سند بلاست و رنگ‌کاری به سالن رنگ منتقل می‌شود تا با استفاده از رنگ مرغوب و استاندارد و دستگاه‌های رنگ‌کاری خودکار، تمامی سطوح اسکلت با دقت بالا و ضخامت رنگ استاندارد (میزان میکرون مورد تأیید قسمت QC کنترل کیفیت) رنگ‌کاری گردد و پس از خشک شدن رنگ، اسکلت آماده بارگیری و حمل به محل احداث و نصب سوله شود.

آماده‌سازی، خاک‌برداری، فـونـداسیـون سوله و پی‌ریزی سوله : هم‌زمان با ساخت اسکلت در کارخانه مراحل آماده‌سازی زمین، خاک‌برداری، فونداسیون و پی‌ریزی در محل پروژه صورت می‌پذیرد تا آماده نصب اسکلت شود. در این مرحله بتن‌ریزی و فونداسیون اختصاصی در صورت نصب ماشین‌آلات در سوله با توجه به کالری سوله نیز انجام می‌پذیرد. همچنین در صورت نیاز به تردد متوالی هرگونه ماشین‌آلات حمل‌ونقل مانند لیفتراک و تریلر، کف سازی اولیه و زیرین سوله باید متناسب با وزن این ماشین‌آلات تقویت و انجام شود. نـصـب اسکـلـت سوله: پس از انتقال اجزا اسکلت به محل احداث پروژه، مرحله نصب اسکلت توسط تکنسین‌های مربوطه شروع می‌شود. مرحله نصب اسکلت سوله که ممکن است جوشی یا پیچ و مهره‌ای باشد باید با دقت تمام و رعایت جزییات و مقادیر دقیق نقشه صورت پذیرد تا به‌اصطلاح اسکلت سوله گونیا شود، یعنی اجزا سوله متقارن و زا وی‌ای اجزا متناسب باشد.

اگر نصب اسکلت سوله توسط متخصصین کار انجام نشود، مشاهده‌شده است که اندازه اسکلت سوله در ابتدا و انتها و یا سقف و کف دارای تفاوت مقدار می‌گردد و یا زوایا و گوشه‌های سازه دارای اختلاف درجه می‌گردد که در صورت ادامه مرحله نصب به همین منوال باعث تحمیل فشار مازاد به مقاطع اتصال و بروز خطرات تخریبی پس زمان کوتاهی می‌گردد.

 

ساخت سوله

سوله سازی/ساخت سوله/قیمت سوله/سوله سبک/ساخت سوله سبک/ساخت سوله خرپایی

مقاوم‌سازی ساختمانها از تئوری تا عمل :

زلزله بم موجبات تأثر و تأسف عمومی را نسبت به فجایعی که برای مردم منطقه پیش‌آمده، فراهم آورد. لیکن زلزله مازندران با لرزش شدیدی که در تهران احساس شد علاوه بر همدردی با مردم آن دیار، باعث نگرانی و تشویش بیش‌ازحد برای ساکنین پایتخت گردید و همدلی با دیگران را با نگرانی برای خود در هم آمیخت. مجدداً بحث مقاوم‌سازی، سخن روز همه مسؤولین و حتی مردم گردید. عده‌ای مقاوم‌سازی را به‌عنوان «ساختن مقاوم ساختمان‌های نوساز» مطرح نمودند وعده‌ای دیگر بحث «مقاوم‌سازی ساختمان‌های قدیمی» را مدنظر دارند.

ولی نکته نگران‌کننده این است که متأسفانه حتی بعد از وقوع زلزله‌های اخیر، هنوز ساختمان‌های خصوصی، عمومی و آموزشی دولتی در تهران در حال احداث است که در کمال تأسف عمداً یا سهواً، ضوابط محاسباتی و اجرائی مقاوم‌سازی زلزله در مورد آن‌ها اجرا نمی‌شود و نظارت صحیحی هم بر آن‌ها حاکم نیست و معلوم نیست در کجای این هیاهو و غوغای مقاوم‌سازی، قرار دارند. کلیات سوله به‌هرحال مسئله مقاوم‌سازی در هر ۲ زمینه یادشده (چه ساختمان‌های قدیم و بافت فرسوده و چه ساختمان‌های نوساز) مطرح است.

در مورد نوسازی ساختمان‌ها نیاز به ضوابط منسجم‌تری برای کنترل دقیق طراحی، ساخت بر اساس نقشه‌های اجرائی، جوشکاری صحیح و بتن‌ریزی قابل‌اعتماد وجود دارد مخصوصاً حتی پس از محاسبات و طراحی مناسب، ضعف جوشکاری در ساختمان‌های فلزی و کم بودن مقاومت بتن در سقف و پی ساختمان‌های فلزی و در کل ساختمان‌های بتنی، معضل بزرگی است و هیچ نوع کنترلی بر آن‌ها وجود ندارد.

قابل‌ذکر است که اکثر بتن‌های مصرفی در ساختمان‌های ساخته‌شده حتی در چند سال اخیر از مقاومت محاسباتی ضعیف‌تر هستند و در هنگام وقوع زلزله، فجایع جبران‌ناپذیری را به وجود خواهند آورد. درحالی‌که نزد مردم، اسکلت بتنی ساختمان مقاوم‌تری را تداعی می‌نماید. «شن و ماسه شسته نشده، دانه‌بندی غلط، کم بودن عیار سیمان، شل و پر آب بودن بتن برای بتن‌ریزی راحت‌تر با پمپ و …»، همگی باعث کاهش مقاومت بتن می‌شوند.

شرکت‌های تولید بتن، در صورت کاستی مقاومت بتن از میزان تعهد شده، تحت شرایطی فقط حاضر به پرداخت بهای بتن می‌باشند و خسارات وارد بر ساختمان را نمی‌پذیرند. پیشنهاد می‌شود چنین امری مستوجب برخورد کیفری از طریق قوه قضائیه باشد. هرچند بین کسانی که در تهیه ملزومات و آهن‌آلات و بتن عمداً کوتاهی می‌نمایند و آنان که در این مورد دریغ نمی‌ورزند ولی به علت عدم اطلاع فنی لازم، ساختمان آن‌ها در اجرا ضعیف است تفاوت بسیاری وجود دارد ولی شاید در هنگام وقوع زلزله، سرنوشت هردوی آن‌ها یکی، یعنی نتیجه تخریب ساختمان و بروز فاجعه انسانی و مالی باشد بنابراین لحاظ نمودن ضوابط قوی‌تر اجرائی و نظارتی و کنترل مضاعف بسیار ضروری به نظر می‌رسد. در چائی که شهرداری گزارش مهندس ناظر مبنی بر عدم خلاف در متراژ ساختمان را با بازدید مضاعف عوامل شهرداری کنترل می‌نماید می‌بایست در مورد اصل بسیار مهم‌تر یعنی استحکام ساختمان، این کنترل مجدد و مضاعف نیز وجود داشته به اشدت و تنها به گزارش مهندس ناظر اکتفا ننماید، چون شرایط ساخت‌وساز و مسائل تحمیلی از طرف مالک و کارفرما، متأسفانه بنیان‌های این‌گونه نظارت را به‌کلی سست نموده است و نباید با طرح مسائل شعارگونه از واقعیت آن اجتناب نمود.

 

ساخت سوله

ساخت سوله

مسئله مهم بعدی، قطعات الحاقی و غیر باربر ساختمان مثل دیوارهای اطراف و تیغه‌ها، دست‌انداز بام و بالکن و پنجره و شیشه مخصوصاً نماهای شیشه‌ای است که به علت عدم اتصال کافی به سازه ساختمان در اثر وقوع زلزله حتی مواقعی که ساختمان ازنظر اسکلت فلزی مقاوم باشد، «احتمال جدائی و ریزش» آن‌ها به داخل و خارج ساختمان وجود دارد و حتی در برخی موارد آوار و شیشه‌بر سر افرادی که در حال خروج از ساختمان هستند فروریخته و باعث جراحت و یا فوت آن‌ها گردیده است. باید آیین‌نامه‌های اجرائی برای اتصال کامل این عناصر به سازه ساختمان ارائه گردد و در مورد نماهای شیشه‌ای نیز تجدیدنظر اساسی صورت پذیرد.

مسئله مهم بعدی بازسازی ساختمان‌های فرسوده است که ظاهر شکیلی به آن می‌دهد و ضعف‌های سازه‌ای آن‌ها می‌پوشاند و این در حقیقت خواسته یا ناخواسته نوعی تقلب در ساخت و فروش به‌حساب می‌آید. درحالی‌که شهرداری‌های مناطق به‌هیچ‌وجه نباید به ساختمان‌هایی که استحکام واقعی سازه‌ای ندارند اجازه بازسازی بدهد.

 

ساخت سوله

سوله سازی/ساخت سوله/سوله سبک/سوله خرپایی

این سوله نیاز به فونداسیون ندارد. به‌راحتی مراحل خاک‌برداری، تسطیح، ریختن مگر، آجرچینی برای قالب، آرماتوربندی و بتن‌ریزی سوله حذف می‌شود. صرفه‌جویی در هزینه‌های سوله. با حذف فونداسیون مبالغ قابل‌توجهی در هزینه‌های شما صرفه‌جویی می‌گردد. از طرفی ساختار خود سوله هم به نحوی است که قیمت سوله‌های معمولی قابل‌رقابت با این سوله نیست. کوتاه شدن زمان پروژه. علاوه بر اینکه با حذف فونداسیون زمان پروژه بسیار کوتاه می‌گردد از طرفی ساختار سوله‌های سبک ما به صورتی است که در زمان بسیار کوتاهی در محل نصب و آماده بهره به راداری می‌گردد. مقاومت سوله در برابر زلزله. سازه انعطاف‌پذیر سوله سبک‌های انحصاری ما به سازه توان مقاومت زیادی در برابر زلزله می‌دهد. قابلیت جابه‌جایی سوله. این سوله سبک را به‌راحتی می‌توان جمع‌آوری و مجدداً در نقطه‌ای دیگر برپا نمود. از همین لحاظ سازه‌ای استثنایی برای تجهیز کارگاه‌ها، اسکان کارگری، احداث کمپ برای شرکت‌ها و نهادها است. امکان اتصال سوله از پهلو و ایجاد سالن‌های با عرض ۲۰ متر، ۳۰ متر و… استفاده چندمنظوره از سوله. سوله صنعتی پیش‌ساخته LSF فواید سازه‌های Lsf.

  • در پایان این مقاله نیز جای دارد هم از شما دوستان و همکارانی که مطالب ما را دنبال می کنید و هم از ارسال مقالات و نوشته هایی که در این وبلاگ نیست و در این صنعت سوله جدید هستند استقبال می کنیم تا جهت استفاده سایرین منتشر کنیم. با تشکر

 منبع : سوله




:: برچسب‌ها: اجاره سوله جاده مخصوص کرج،اجاره سوله جهت انبار،نکات مهم در اجاره سوله،خرید سوله با ارتفاع 9 متر،خرید سوله کوچک،انبار برای اجاره،انبار اجاره ای در تهران،اجاره سوله ارزان،خرید سالن سوله،خرید ملک اداری در جاده مخصوص کرج،اجاره انبار جاده قدیم کرج،اجاره سوله شهرک صنعتی چهاردانگه،اجاره سوله اطاف تهران ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: